20 april 2024
Thumbnail voor TUI trapt zomerseizoen af met eerste Ready for Take Off avond

TUI trapt zomerseizoen af met eerste Ready for Take Off avond

SCHIPHOL - In het Steigenberger op Schiphol-Oost vond maandagavond de eerste Ready for Take Off avond plaats van TUI waarin het nieuwe zomerseizoen werd afgetrapt. Ruim 120 reisagenten werden verdeeld in twee groepen. Voordat het team van TUI twee verschillende presentaties gaf, kon er eerst uitgebreid worden bijgepraat onder het genot van een hapje en drankje van het lopend buffet. Reisbizz.nl was aanwezig in het Steigenberger.


Bij de TUI Groups & Incentives presentatie lag de focus op het maken van pakketten voor de reisagent. De verschillende thema’s kwamen aan bod zoals TUI Sports Harlopen, Golf, Wielrennen en natuurlijk de Formule 1 reizen. Belangrijk om te weten is dat er een groepsaanvraag ingediend kan worden voor een groep van minimaal 20 personen, minimaal 1 overnachting en dat er een vlieg- of treinreis bijgeboekt wordt.

Ook de TUI-Experiences kwamen ruim aan bod tijdens de presentatie. Bij dit wereldwijde productfolio kunnen verschillende excursies, activiteiten en toegangsbewijzen worden geboekt, beschikbaar in maar liefst 140 landen. De reisagent kan dit bij de geboekte Zonvakantie, Citytrip of reis in eigen land aanbieden aan de klant. Ook wanneer er geen reis bij TUI is geboekt kan men het aanbod van TUI-Experiences boeken. Een handige verkooptool is de top-5 activiteiten per bestemming die makkelijk op PDF uitgegeven kan worden.

Talkshow
Tijdens de tweede presentatieronde vertelden Heleen Vetten en Rutgher Verstrepen over TUI in algemene zin, was Christine Oey aanwezig namens RIU Hotels & Resorts en vertelde Kees Bukman over TUI Fly. Hier was de opzet van de presentatie echter anders dan in de andere zaal. Met Heleen Vetten als gastvrouw werd er een soort talkshow gehouden waarin de drie gasten in gesprek gingen over het aanbod van TUI en RIU. Met mooie beelden en video’s tussendoor werd het vakantiegevoel aangewakkerd.

Verschillende nieuwtjes kwamen aanbod, maar ook de zaken waar TUI de afgelopen periode druk mee is geweest en wat de reisagent wellicht gemist heeft, werd uitgelicht. Zo breidt Time to Smile uit in Paramaribo, Bonaire en Tenerife en wordt het aanbod van TUI Small & Friendly de komende periode uitgebreider. Christine Oey vertelde over de RIU hotels die de afgelopen periode zijn gerenoveerd of nieuw geopend. Daarnaast vertelde ze over Riu Madeira dat eind deze maand opent als familiehotel.

Alle informatie van de presentaties is te vinden op de Homepage van TUI Online. De Ready for Take Off avond komt ook nog naar Groningen (13 april), Rotterdam (19 april) en Eindhoven (20 april).