10 mei 2024
Thumbnail voor TUI verlengt samenwerking met toeristische MBO-opleidingen

TUI verlengt samenwerking met toeristische MBO-opleidingen

RIJSWIJK - Reisorganisatie TUI Nederland heeft de samenwerking verlengd met drie belangrijke ROC’s in Nederland die studenten opleiden in diverse reisvakken. De overeenkomst heeft een nieuwe loopduur van drie jaar. 


Het gaat om actieve samenwerking met MBO College Airport (ROC van Amsterdam), het Albeda College en het Deltion College.

TUI Nederland-directeur Arjan Kers zette zijn handtekening onder de nieuwe overeenkomst op het TUI-hoofdkantoor in Rijswijk, samen met Bertho Rombout (Albeda), Ivo van Oosterhout (MBO College Airport) en Marijn Mooij (Deltion).

De MBO-opleidingen werken met TUI samen op het gebied van stages, gastcolleges, docentstages, het updaten van trends en ontwikkelingen binnen TUI, en projecten/opdrachten zoals de TUI Awards.
Studenten van alle drie de scholen gaan aan de slag met een casus vanuit TUI en ieder jaar komt de opdracht vanuit een ander onderdeel binnen het reisbedrijf.

De stages bij TUI vinden plaats bij de afdelingen die zich bezighouden met onder andere cabinebemanning, retail, customer services en productontwikkeling.