9 mei 2024
Thumbnail voor TUI verwelkomt drie tijdelijke managementleden om kwaliteit op bestemmingen te testen

TUI verwelkomt drie tijdelijke managementleden om kwaliteit op bestemmingen te testen

RIJSWIJK - Ruim 270 sollicitanten meldden zich afgelopen maand voor de drie functies waarmee TUI het management tijdelijk uitbreidt. Na een selectiedag op het hoofdkantoor in Rijswijk, begonnen vandaag Chearanté (Director of Sleep Experiences), Dominique (Executive Manager of Taste) en Lukas (Chief Swimming Pool Officer) aan hun eerste dag als tijdelijke managementleden.


Chearanté en Dominique startten hun werkdag op Schiphol waar zij in het vliegtuig stapten op weg naar het Turkse Antalya. Lukas stapte op in Zaventem. De drie gaan de komende twee weken aan de slag om de kwaliteit van vakantiebestemmingen te testen. “Lukas gaat als Chief Swimming Pool Officer tot in detail de zwembaden checken. Chearanté is als Director of Sleep Experiences verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bedden en onze Executive Manager of Taste Dominique heeft een zeer uitgesproken smaak en test alle lokale specialiteiten”, aldus TUI.

Puntjes op de i
“Wij hebben deze tijdelijke dreamjobs in het leven geroepen omdat wij als geen ander begrijpen hoe belangrijk het voor de vakantieganger is dat alle puntjes op de i staan”, laat de reisorganisatie weten. “De perfecte vakantie die je als touroperator verkoopt, moet uiteindelijk voor de vakantieganger ook echt perfect zijn. TUI doet er alles voor om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. De drie tijdelijke managementleden zullen uitgebreid verslag doen van hun bevindingen via de social media kanalen van TUI.”