23 mei 2024
Thumbnail voor VCK Cruises onderdeel geworden van Destin Travel Group

VCK Cruises onderdeel geworden van Destin Travel Group

Met ingang van 2 april is VCK Cruises onderdeel geworden van de Destin Travel Group. VCK Cruises is na Friendship Riviercruises, Incento Treinreizen, Air Cruise Collection, Hannink Muziekreizen en Robinson Zeecruises de zesde merknaam van Destin Travel Group.

“In haar ruim zestigjarige bestaan heeft VCK Cruises een zeer goede reputatie opgebouwd in het hogere cruisesegment. Mede door het aanbieden van unieke, samengestelde reizen en een grote focus op dienstverlening heeft het bedrijf een heel eigen positieweten te bemachtigen in de Nederlandse reiswereld”, schrijft Destin.  “Tussen de Destin Travel Group en VCK Cruises bestaan belangrijke overeenkomsten. Beide bedrijven richten zich op een zelfde doelgroep waarbij uitstekende service, persoonlijke aandacht voor de klant en een uniek reisaanbod centraal staan.”

VCK Cruises en haar werknemers blijven als zelfstandig onderdeel binnen de Destin Travel Group opereren vanuit het huidige kantoor in Amsterdam. Bart de Boer blijft als Managing Director de verantwoordelijkheid dragen voor het team van VCK Cruises.