15 april 2024
Thumbnail voor Wees er snel bij: Meld je aan voor de laatste plekken voor de Langkawi ontbijtsessie

Wees er snel bij: Meld je aan voor de laatste plekken voor de Langkawi ontbijtsessie

Tourism Malaysia The Hague en Langkawi Development Authority (LADA) nodigen op vrijdag 1 maart reisagenten uit voor een informatieve ontbijtsessie. Het event staat in het teken van een Langkawi Seminar en een B2B workshop met Maleisische producteigenaren.

Tijdens de seminar worden de laatste updates gegeven over het Maleisische schiereiland. Vervolgens vindt de B2B workshopsessie plaats waar je de gelegenheid krijgt om Maleisische producteigenaren, zoals hotels, resorts, DMC’s en toeristische attracties, te ontmoeten.

Het event vindt op vrijdag 1 maart plaats in het Corendon Village Hotel bij Schiphol Airport. Het programma ziet er als volgt uit:

09:00 – 10:00 uur Aankomst en netwerksessie
10:00 – 11:00 uur Welkomstwoord en presentatie door LADA
11:00 – 12:30 uur B2B Workshop met Maleisische producteigenaren
12:30 – 13:00 uur Gelukstrekking

Tijdens het programma is er een ontbijtbuffet beschikbaar. Aan het einde wordt een prijs verloot.

Je kunt je inschrijven via dit formulier. De registratie wordt gesloten wanneer het maximumaantal inschrijvingen is bereikt.

Over Langkawi
Langkawi bestaat uit een groep van 99 tropische eilanden voor de noordwestkust van het Maleisisch schiereiland. Het hoofdeiland staat bekend als Pulau Langkawi. Het heldere smaragdgroene water rond de eilanden is een natuurparadijs en perfect voor watersporten en recreatieve activiteiten. Het betoverende onderwaterleven in Pulau Payar Marine Park is geliefd onder duikers.