17 mei 2024
Thumbnail voor Wil jij een kijkje in de keuken van Sunny Cars?

Wil jij een kijkje in de keuken van Sunny Cars?

HAARLEM - Sunny Cars opent op maandag 20 en donderdag 30 maart haar deuren voor een kijkje in de keuken. De autohuurspecialist nodigt reisagenten uit om alles te weten te komen over hun all-in formule. “Een volledig verzorgde dag zonder gedoe, precies zoals je van ons gewend bent”, aldus Sunny Cars.


De dag start om 10:00 uur in het moderne kantoor van Sunny Cars in Haarlem. Het team neemt je mee naar de Customer Service afdeling waar je inzicht krijgt in hoe zij omgaan met alle aanvragen die binnenkomen en worden experttips gedeeld zodat je zelf een boeking kunt maken of aanpassen. Bij Customer Care legt het team onder andere uit hoe schades worden uitbetaald en de marketingafdeling geeft je tools die je kunt inzetten bij het verkopen van een huurauto.

Na dit volle programma is het tijd voor een lunch in Brasserie Oostpoort in het kantoorpand. Zodra er bijgetankt is, is het tijd om te navigeren naar het centrum van Haarlem voor een leuke verrassing. “We beloven je, het is de perfecte afsluiter van een mooie dag”, aldus het team van Sunny Cars. Het programma duurt tot ongeveer 17:00 uur. “Een volledig verzorgde dag zonder gedoe, precies zoals je van ons gewend bent.”

Aanmelden
Ben je reisagent en heb je zin in een leuk uitje? Meld je dan aan voor één van de twee dagen. Er is plek voor 25 personen. Meld je aan door een mail te sturen naar [email protected]. De inschrijfperiode loopt t/m 5 maart, op 9 maart ontvang je persoonlijk bericht met meer informatie. Bij te veel aanmeldingen wordt er geloot.