23 mei 2024
Thumbnail voor Zwangere vrouw in nood op cruiseschip: evacuatievlucht van bijna 300 kilometer met helikopter

Zwangere vrouw in nood op cruiseschip: evacuatievlucht van bijna 300 kilometer met helikopter

Een zwangere vrouw heeft begin deze week enkele spannende momenten meegemaakt tijdens een cruise van Disney. De vrouw had medische hulp nodig en moest van boord gehaald worden. De 35-jarige vrouw werd van boord gehaald met behulp van een helikopter, om vervolgens nog zo’n 300 kilometer in het toestel te vliegen naar het dichtstbijzijnde land. Beelden van de evacuatie worden veelvuldig gedeeld op internet.

De reddingsactie van de kustwacht vond maandag plaats. Een cruiseschip van Disney voer zo’n 300 kilometer ten noordwesten van Puerto Rico toen een zwangere vrouw medische hulp nodig had, die aan boord niet geleverd kon worden.

De kustwacht van Puerto Rico zette een helikopter in om de vrouw te evacueren. De vrouw werd met behulp van personeel van het cruiseschip in de helikopter gehesen. Na een vlucht van bijna 300 kilometer is de vrouw naar een ziekenhuis in San Juan gebracht. Het is niet bekend hoe het met de vrouw gaat.

Bekijk hieronder beelden van de evacuatie.

Heb jij de Reisbizz App al? Download onze gratis app in de Google Play Store of Apple App Store en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.