25 juni 2024
Thumbnail voor Altijd 15 procent commissie op AMResorts boekingen

Altijd 15 procent commissie op AMResorts boekingen

Dit is een persbericht

AMResorts biedt een collectie luxe resorts in Mexico, Costa Rica, het Caribisch Gebied, Spanje en Griekenland en is een onderdeel van hetzelfde moederbedrijf als wij - het zijn dus 'onze eigen resorts'. Hierdoor kunnen wij uitstekende tarieven en voorwaarden bieden.


De meeste resorts worden aangeboden op basis van ultra all-inclusive, zodat je klanten Onbegrensd kunnen Genieten van een heerlijk verblijf met alle drankjes, maaltijden en veel entertainment en activiteiten inbegrepen bij de prijs van het verblijf. Een aantal resorts in Europa biedt dit all-inclusive supplement als optionele extra aan.

De resorts zijn onderverdeeld in verschillende labels - wij lichten enkele van onze favoriete labels uit:
•Dreams – de ideale keuze voor een luxueuze familievakantie met de ‘Explorer Club’ voor kinderen en de ‘Core Zone’ voor tieners. Terwijl de kinderen zich hier vermaken genieten de ouders van de vele faciliteiten die de resorts te bieden hebben. Ook stellen en groepen vrienden die op zoek zijn naar een hotel met veel faciliteiten en activiteiten zullen zich hier thuis voelen.

•Secrets – er samen tussen uit, romantisch genieten in een prachtige omgeving. De Secrets resorts zijn gericht op stellen (18+) en bieden een heerlijk en onbezorgd verblijf met mooie kamers, uitstekende restaurants, goede service en veel faciliteiten.

•Zoëtry – de naam Zoëtry is een combinatie van het Griekse ‘’zoe’’ (leven) en "poetry" (de kunst van het leven). Deze kleinschalige boetiekhotels bieden persoonlijke service op het hoogste niveau en speciale belevingen, geïnspireerd door de omgeving.

Bij boeking van een AMResort via Travel Impressions ontvang je maar liefst 15% commissie op de accommodatie! En natuurlijk gelden ook hier onze flexibele boekingsvoorwaarden en unieke Travel Impressions Extra’s.