14 juni 2024
Thumbnail voor Camp to Go zoekt kandidaten voor Denemarken

Camp to Go zoekt kandidaten voor Denemarken

Dit is een persbericht.

Het kampeerprogramma Camp to Go zoekt voor het tweede seizoen nieuwe kandidaten die hun vakantie willen doorbrengen in Denemarken. Iedereen mag zich inschrijven om kans te maken op een plekje.


Families en stellen die voor het eerst kennis willen maken met het campingleven kunnen zich opgeven voor Camp to Go, een tv-programma dat is opgezet door de branchevereniging Kampeer en Caravan Industrie (KCI). In het tweede seizoen krijgen kandidaten de kans om een week lang een kampeermiddel uit te proberen in Denemarken. Het is de eerste buitenlandse bestemming voor Camp to Go en is voortgekomen uit de unieke samenwerking tussen KCI en VisitDenmark.

Met ruim 400 campings is Denemarken ideaal voor een kampeervakantie. Het eilandenrijk ligt op zo’n 6 uur rijden vanaf Utrecht, er is volop ruimte en met een kustlijn van 7300 km is het strand nooit ver weg. De campings zijn kindvriendelijk, netjes en liggen vaak midden in de natuur of direct aan zee.

De eerste acht afleveringen worden opgenomen in Nederland, de laatste vier in Denemarken. Net als in het eerste seizoen is Sander Janson de presentator. De uitzendingen zijn vanaf november 2021 te zien op RTL 4.

Aanmelden kan via www.camp-to-go.nl/tv