25 juni 2024
Thumbnail voor Disneyland Paris opent verkoop voor aankomsten t/m 29 maart 2023

Disneyland Paris opent verkoop voor aankomsten t/m 29 maart 2023

Dit is een persbericht.

Disneyland Paris is gestart met de verkoop voor aankomsten van 31 maart 2022 t/m 29 maart 2023 met een vernieuwd aanbod voor de maaltijdopties. Reisagenten met een account voor het B2B boekingssysteem hebben nu toegang tot alle beschikbare data en prijzen voor deze aankomstperiode en kunnen de vernieuwde maaltijdopties aan boekingen toevoegen.

Vernieuwde maaltijdopties
Reisagenten die een verblijf voor hun klanten in een van de Disney Hotels boeken, kunnen van tevoren de Disney-maaltijden regelen door een maaltijdoptie bij te boeken bij een verblijf (hotel + tickets). De vernieuwde maaltijdopties geven gasten die vanaf 31 maart 2022 aankomen meer keuze en meer magie. Gemoedsrust, flexibiliteit, budgetbeheer en de ultieme maaltijdbeleving: dat zijn de vier belangrijkste voordelen.

Nieuw is dat gasten met een volpension maaltijdoptie nu per persoon en per verblijf een extra maaltijd voor een lunch of diner op hun laatste dag krijgen. Daarnaast bieden de nieuwe opties een grotere keuze aan restaurants en biedt de plusoptie extra je klant de kans om een magische maaltijd met de Disney Figuren te beleven.

Boek je verblijf met gemoedsrust
Klanten kunnen momenteel nog steeds genieten van flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden*. Tot 7 dagen voor aankomst kan men kosteloos wijzigen of annuleren (exclusief verzekerings- en vervoerskosten, indien van toepassing).

Drie data die je niet mag missen
Disneyland Paris, de nummer één toeristische bestemming in Europa, kondigt verschillende evenementen aan die je niet mag missen in de eerste maanden van 2022: de terugkeer van de iconische ‘Disney Stars on Parade’, de viering van de 30e verjaardag en Disneyland Paris Pride.

Vanaf 10 januari 2022
De wereldberoemde ‘Disney Stars on Parade’ komt terug naar het Disneyland Park. Bewonder de Disney Figuren op hun betoverende paradewagens en duik vanaf 10 januari 2022 in de prachtige Disney-verhalen.

Vanaf 6 maart 2022
De viering van de 30e verjaardag van Disneyland Paris begint vanaf 6 maart 2022. Tijdens deze verjaardag worden het betoverende verleden (Disneyland Paris is geopend op 12 april 1992) en de enerverende toekomst van het resort gevierd, straalt de magie meer dan ooit en worden gasten uitgenodigd om nieuwe belevenissen te ontdekken en groter te dromen, harder te lachen en nog meer te genieten. De 30e verjaardag van Disneyland Paris creëert een feestelijke sfeer en biedt tal van speciale ervaringen in het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park en de rest van het resort.

11 juni 2022
Disneyland Paris is verheugd om aan te kondigen dat de Disneyland Paris Pride in de zomer terugkomt in het Walt Disney Studios Park. Het wordt trotser en kleurrijker dan ooit, een viering van inclusiviteit tijdens de 30e verjaardag van het resort. Gasten worden ondergedompeld in een levendige en vriendelijke feestsfeer vol magie die speciaal voor deze gelegenheid is gecreëerd, met een exclusieve parade, liveoptredens van beroemde artiesten, de kans om tot laat een ritje te maken in enkele attracties, optredens van de Disney Figuren en nog veel meer. De terugkeer van dit evenement op 11 juni 2022 markeert een nieuwe mijlpaal in de toewijding van het resort aan diversiteit en inclusiviteit.

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte geworden houden over de laatste updates omtrent Disneyland Paris? Word dan lid van de Disney Stars Facebookgroep of download de Disney Stars App en ontdek het laatste nieuws op je smartphone. Indien je meer informatie wenst over de vernieuwde maaltijdopties kan je de gloednieuwe opleiding in de Disney Stars App volgen.