21 juni 2024
Thumbnail voor Hotelketen David’s Harp opent Galilee Resort Hotel bij meer van Galilea

Hotelketen David’s Harp opent Galilee Resort Hotel bij meer van Galilea

Dit is een persbericht

Hotelketen David’s Harp opent het David’s Harp Galilee Resort Hotel en nodigt gasten uit te genieten van een gepersonaliseerde, gastvrije ervaring, en een adembenemende verbinding met de omringende natuur tegenover het Meer van Galilea en de bergen van de Golan en van Galilea.

David’s Harp is een nieuwe hotelketen die momenteel wordt gelanceerd en is geïnspireerd door het Prachtige Israël. De hotelketen omvat momenteel het David’s Harp Galilee Resort hotel bij het Meer van Galilea en het Ramada Netanya hotel. Er zijn plannen om nog meer hotels te openen in de toekomst. Het doel van het management van de hotelketen is om gasten een alles omvattende, gastvrije ervaring te bieden en eindeloze betoverende momenten op bijzondere locaties in Israël. Het nieuwe hotel David’s Harp Galilee Resort, dat binnenkort wordt geopend, ligt aan de noordwestelijke kant van het Meer van Galilea. Het hotel biedt uitzicht op het Meer bij Kafarnaüm, op de bergen van de Golan en op de bergen van Galilea, en wordt omgeven door rivieren en de rijke vegetatie, uniek voor deze streek. Door het architectonische ontwerp van het hotel lijkt het alsof het hotel uit de grond groeit. Het hotel is bovendien gebouwd in de vorm van een harp, bekend als ‘De Harp van David’ en is een herinnering aan de lokale eeuwenoude geschiedenis.

Bij de planvorming is veelal gebruikgemaakt van de natuurlijke bronnen in de omgeving van het hotel – van de krachtige, historische zwarte basaltstenen tot de verfijning van de kiezels die verspreid liggen rond de oevers van het Meer van Galilea. De rijkheid aan kleuren en natuurlijke texturen in de omgeving vormen een integraal onderdeel van het ontwerp van de gastenkamers en de andere ruimtes in het hotel. Het hotel en de gastenkamers zijn ruim opgezet en ontworpen volgens de unieke architectonische plannen van Miloslavsky Architects onder leiding van architect Anat Shani, terwijl ontwerper Michael Azoulay verantwoordelijk is voor het ontwerp van het interieur. De ervaring van de natuur is overal in het hotel geïntegreerd – van de glazen wanden die de natuur van buiten naar binnen brengen, tot de materialen uit de omgeving. Samen zorgen zij voor een betoverende, gastvrije ervaring in het hart van de natuur.

Het David’s Harp Galilee Resort heeft 276 gastenkamers van verschillende klasses, waaronder 18 luxueuze suites, waarvan 2 presidentiële suites. Daarnaast is er een restaurant in de lobby en een ruime business lounge en zijn er grote zalen van verschillende grootte voor evenementen en conferenties, vergaderzalen voor een zakelijke vakantie en een amfitheater waar in de toekomst de beste Israëlische en internationale artiesten zullen optreden. Ook is er een infinity pool met uitzicht op het Meer van Galilea (verwarmd in het najaar en voorjaar) en een luxe spa met een fitnessruimte, met hardloop- en fietspaden (wordt binnenkort geopend). In het hospitality-programma ligt de nadruk met name op een hoog serviceniveau, een uitgelezen lokale keuken en een gepersonaliseerde, gastvrije ervaring.

De CEO van David’s Harp Galilee Resort, Doron Keren, was eerder manager in hotels van de Dan-keten in Haifa, CEO van Hagoshrim Hotel en andere hotels: “Het David’s Harp Galilee Resort Hotel is gebouwd in het hart van een historisch gebied vol verhalen, bezienswaardigheden (de Israel National Trail ligt op een steenworp afstand van het hotel) en archeologische sites die het hotel omringen. Zij getuigen van de aanwezigheid van vele levens die duizenden jaren geleden in dit gebied bestonden en vandaag de dag nog steeds een bron van inspiratie zijn. Het gebied biedt verschillende bezienswaardigheden en lokale bedrijven die zullen samenwerken met het hotel en zijn team, wat de ervaring van rondreizen en verblijven in het gebied rond het Meer van Galilea volledig en gevarieerd zal maken.”

'De perfecte plek voor evenementen en conferenties'
Het David’s Harp Galilee Resort is gebouwd met het idee om conferenties en evenementen te organiseren in verschillende ruimtes, die zijn ontworpen voor uiteenlopende doeleinden:

De vergaderruimtes en conferentiezalen zijn voorzien van geavanceerde technologie – zowel audio- als video-infrastructuren die tot de meest geavanceerde ter wereld behoren en die geschikt zijn voor elke behoefte, of het nu voor een lokaal of internationaal evenement is. En naast het indrukwekkende uitzicht van de brede ramen dat elk evenement een natuurlijke schoonheid en een onvergetelijke sfeer geeft.

Tegelijkertijd wordt bij het hotel een uniek amfitheater gebouwd dat een capaciteit van maximaal 650 gasten heeft. Het amfitheater ligt in een open ruimte met uitzicht op het blauwe water van het Meer van Galilea, waar de gasten worden omgeven door een adembenemend landelijk, bergachtig landschap.

Bovendien biedt het David’s Harp Galilee Resort Hotel verschillende vergaderzalen van diverse grootte, tot maximaal 110 mensen. Ook deze zalen hebben alle noodzakelijke apparatuur, gebruikmakende van de meest geavanceerde technologie ter wereld.