25 juni 2024
Thumbnail voor Laatste plekken beschikbaar voor de Airline Express 2024

Laatste plekken beschikbaar voor de Airline Express 2024

Dit is een persbericht.

 De 33ste editie van de Airline Express staat voor de deur en de spanning stijgt! Hoewel de avonden in Amsterdam (25 maart) en Rotterdam (26 maart) al snel volgeboekt waren, is er goed nieuws voor degenen die nog geen plekje hebben weten te bemachtigen. De wachtlijst wordt snel weggewerkt, dus aarzel niet om je in te schrijven op de wachtlijst via onze website.

Voor de locaties Eindhoven (8 april) , Duiven (9 april)  en Hengelo (23 april) zijn er nog slechts 15 plekken beschikbaar. Dit is een uitgelezen kans voor degenen die nog niet hebben ingeschreven om deel te nemen aan dit airline evenement.

Dit jaar is er nog een primeur: de Airline Express vindt sinds 7 jaar weer plaats in Groningen (24 april), waardoor we ook reisagenten in Friesland kunnen bereiken. Het evenement zal gehouden worden in de prachtige zaal van het Martini Plaza, waar nog voldoende plek beschikbaar is.

Dit jaar hebben zijn ook weer nieuwe airlines waaronder JetBlue, Eva Air en TAP Air aanwezig. In totaal zullen 24 luchtvaartmaatschappijen aanwezig zijn tijdens de evenementen in verschillende steden.

Alle deelnemende airlines zijn te vinden op de website van Pasra.

Gedurende de avond zullen de reisagenten worden verwend met een buffet inclusief drankjes, geserveerd tussen 17.30 en 19.00 uur. Daarna zullen ze in 10 sessies van 15 minuten up-to-date informatie ontvangen van vertegenwoordigers van de deelnemende luchtvaartmaatschappijen.

De avond wordt afgesloten met een spel waarbij zowel continentale als intercontinentale tickets te winnen zijn. Bovendien ontvangt elke deelnemende agent een leuk gadget als aandenken mee naar huis.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan de Airline Express 2024 en registreer je vandaag nog via de website.