6 december 2023
Thumbnail voor Prijsvrij Vakanties en Corendon slaan handen ineen voor veilige thuiskomst vakantiegangers Rhodos

Prijsvrij Vakanties en Corendon slaan handen ineen voor veilige thuiskomst vakantiegangers Rhodos

De verschrikkelijke branden op Rhodos hebben afgelopen weekend tot veel zorgen en angst geleid onder reizigers. Vanaf zaterdag heeft Prijsvrij Vakanties met een team van 50 mensen fulltime klaargestaan om getroffenen te assisteren en te begeleiden bij vragen of een mogelijke vertrekwens. Een deel van dit team vloog zelf naar Rhodos om op locatie hulp te bieden, terwijl er ook in Nederland medewerkers dag en nacht klaarstonden om vluchten en vervoer te regelen. De actie was echter niet mogelijk geweest zonder de steun van branchegenoot Corendon. Door het beschikbaar stellen van stoelen in het speciaal voor de evacuatie ingezette vliegtuig, ook voor reizigers van Prijsvrij, is het gelukt om iedereen met een vertrekwens op maandag veilig te evacueren en naar huis te brengen. Prijsvrij is Corendon hier zeer dankbaar voor en looft de instelling, collegialiteit en samenwerking van alle medewerkers en betrokkenen van Corendon. “Calamiteiten los je samen op,” waren de woorden van Steven van der Heijden, CEO van Corendon aan Marc van Deursen, CEO Prijsvrij Vakanties en D-Reizen.

Alle getroffenen hebben vanaf Schiphol vervoer naar huis aangeboden gekregen, omdat veel vakantiegangers oorspronkelijk niet van Schiphol zijn gevlogen of in de buurt wonen. Daarnaast heeft iedereen een boeket bloemen thuisgestuurd gekregen. Voor verdere vragen, opmerkingen of nazorg kunnen reizigers altijd contact met Prijsvrij Vakanties opnemen. 

Prijsvrij Vakanties staat continu in contact met de veiligheidsinstanties op Rhodos en andere autoriteiten. Vakantiegangers die momenteel nog op Rhodos verblijven kunnen op ieder moment contact opnemen met Prijsvrij Vakanties voor vragen en verdere hulp.Recente berichten