25 juni 2024
Thumbnail voor Saudi Tourism Authority opent nieuw kantoor in de benelux

Saudi Tourism Authority opent nieuw kantoor in de benelux

AMSTERDAM/RIYAD - De Saudi Tourism Authority (STA) heeft een nieuw kantoor geopend in de Benelux. Het kantoor maakt deel uit van de strategie om Saoedi-Arabië als reisbestemming te lanceren en de bekendheid van het authentieke thuisland ‘Saudi’ op het Arabisch Schiereiland onder de aandacht te brengen.


Het kantoor maakt deel uit van de strategie om Saoedi-Arabië als reisbestemming te lanceren en de bekendheid van het authentieke thuisland ‘Saudi’ op het Arabisch Schiereiland onder de aandacht te brengen nu reizigers over de hele wereld weer op reis kunnen. Saoedi-Arabië kan al sinds augustus jl. worden bezocht door gevaccineerde internationale reizigers.

Snelst groeiende reisbestemming ter wereld
Het uiteindelijke doel is om vijftien kantoren over de hele wereld te hebben om de bekendheid van Saoedi-Arabië te vergroten. STA heeft nu 11 markten die samen 21 landen bedienen. Sinds het openen van haar grenzen voor internationaal toerisme in september 2019, heeft Saudi zich snel bewezen als de snelst groeiende reisbestemming ter wereld.

Investeren
Ondanks de wereldwijde stilstand van het toerisme vanwege de coronapandemie bleef STA investeren om de bestemming voor te bereiden op het moment dat reizen weer mogelijk zou zijn.