24 juni 2024
Thumbnail voor Sunny Cars zet weer een stap voor(r)uit met Sunny2go

Sunny Cars zet weer een stap voor(r)uit met Sunny2go

Dit is een persbericht

Wederom laat Sunny Cars zien dat haar service verder gaat dan alleen een huurauto. Nog geen half jaar geleden maakte de autohuurspecialist bekend haar gepersonaliseerde webapp Sunny2go te hebben uitgebreid, recent zijn er nog meer toevoegingen gedaan. Zo kunnen klanten van Sunny Cars overal ter wereld gebruik maken van gratis data, d.m.v. AI een stadstour op maat samenstellen én gratis magazines downloaden om lekker doorheen te bladeren.

Sunny2go is de persoonlijke reisassistent van Sunny Cars waarmee je als huurder de mooiste plekken van je vakantiebestemming ontdekt. Gebruikers ontvangen gratis loungetoegang bij vluchtvertraging, kunnen chatten met de conciërge voor local tips, autoroutes uitstippelen en gemakkelijk een parkeerplek vinden. Alle services zijn gratis te gebruiken en zijn ontworpen om de vakantie van de klant nog leuker en meer ontspannend te maken.

De nieuwste toevoegingen
Zonder data zitten kan wat stress met zich meebrengen. Daarom ontvangen klanten nu gratis 1GB datavolume voor 7 dagen. Dankzij deze gratis data kunnen klanten op elke plek ter wereld toegang krijgen tot Sunny2go. En uiteraard wordt de mogelijkheid aangeboden om extra data te kopen als de klant dat wenst.

De allernieuwste toevoeging is slechts twee weken oud: de Mediabox. Hiermee hebben vakantiegangers de mogelijkheid om gratis 5 e-magazines te downloaden. Het aanbod varieert van vrijetijds- en modetijdschriften tot auto- en zakenbladen. Het aanbod kan tijdens de hele reis worden gebruikt: in het vliegtuig of zelfs op de laatste dag van de reis.

De webapplicatie biedt ook de mogelijkheid om leuke trips op maat te genereren in de stad van de vakantiebestemming. Via AI wordt een route op maat voor jouw klant samengesteld. Nog een handige feature is dat je kunt vragen om een restaurantaanbeveling. Variërend van budget tot normaal tot high end. Deze tips worden opgeslagen in de route.

Hans Knottnerus, Managing Director Nederland, België en Frankrijk bij Sunny Cars laat weten dat het optimaliseren van Sunny2go ook in 2024 door blijft gaan. “Vorig jaar hebben ruim 270.000 klanten Sunny2go gebruikt. De autohuurervaring van onze klanten tot in de puntjes regelen, heeft dan ook onze focus. Want naast bovenstaande toevoegingen is ook Parkopedia uitgebreid. Zo kunnen klanten met een elektrische huurauto binnen no time de dichtstbijzijnde laadstation vinden. Dankzij de extra toevoegingen in Sunny2go zorgen wij ervoor dat er nog meer genoten wordt van die ongelimiteerde kilometers.”

Nieuwsgierig naar Sunny2go? Twee weken voor huuraanvang krijgt elke huurder toegang tot de webapp om alvast in de vakantiestemming te komen.