13 juni 2024
Thumbnail voor Travel + Leisure selecteert het Golden Rock Resort op St. Eustatius voor de ‘It List’ van Beste Nieuwe Hotels 2022

Travel + Leisure selecteert het Golden Rock Resort op St. Eustatius voor de ‘It List’ van Beste Nieuwe Hotels 2022

Dit is een persbericht.

Travel + Leisure heeft de 100 meest iconische hotels in 35 landen over de hele wereld genoemd in de 17e jaarlijkse ‘It List’ van Beste Nieuwe Hotels. Het onlangs geopende Golden Rock Resort in het relatief onontdekte St, Eustatius maakt onderdeel van de prestigieuze lijst en wordt bekroond om haar milieubewuste focus, bijzondere vergezichten en eigen restaurant Breeze.


Onontdekt St. Eustatius
Het Nederlands-Caribische eiland St. Eustatius is voor veel reizigers lang onder de radar gevlogen, behalve voor onverschrokken duikers en liefhebbers van Christopher Columbus. Met de opening van het eerste luxe-lifestyle hotel, Golden Rock Resort, komt daar verandering in. Het milieubewuste avontuurlijke toevluchtsoord ligt aan de voet van de slapende vulkaan de Quill en is omringd door tropische tuinen waar meer dan 30.000 verschillende soorten planten en bloemen te vinden zijn.

Gasten kunnen tientallen wandelpaden en 36 duiklocaties verkennen, waaronder met koraal bedekte scheepswrakken uit de 18e eeuw, die afstemmen uit de tijd waarin St. Eustatius als ‘Golden Rock’ het bloeiende handelscentrum van het Caribisch gebied was.

Geniet van een van de 32 kamers met uitzicht op de oceaan en tank bij met een Caribische kijk op kreeft en cocktails in eigen restaurant Breeze. Neem een stoel met uitzicht op het water om helemaal naar het nabijgelegen St. Maarten en St. Kitts te kijken. Met 28 villa's, 17 lodges, een strandclub met een infinity pool en nieuwe eetgelegenheden, zullen outdoorliefhebbers nog meer reden hebben om dit bijzondere hotel te bezoeken.