24 oktober 2024
Thumbnail voor Reiswerk organiseert twee workshops: ‘Hoe ga je om met iemand waarbij je nekharen overeind gaan staan?’

Reiswerk organiseert twee workshops: ‘Hoe ga je om met iemand waarbij je nekharen overeind gaan staan?’

Reiswerk organiseert twee workshops voor alle medewerkers werkzaam in de reisbranche. In de workshops kun je leren hoe je moet omgaan met vervelende mensen, en hoe je kunt presenteren als een pro.

In de workshop ‘Omgaan met Draken’ leer je hoe je moet omgaan met mensen waarvan je nekharen overreind gaan staan. “Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die zich gedraagt als een draak”, schrijft arbeidsmarktfonds Reiswerk. “Zo'n persoon die altijd chagrijnig, vervelend en ronduit irritant is. Het type waarbij je nekharen overeind gaan staan zodra je hun stem hoort. Hoe ga je om met zo iemand? Vermijd je die persoon zoveel mogelijk? Maar wat doe je als het je baas is? Of een collega met wie je nauw moet samenwerken? Of misschien wel je belangrijkste klant? Aan deze draak ontsnappen is geen optie. Er blijft dus maar één ding over: je zult de draak moeten temmen."

“In deze energieke en afwisselende workshop van Brain Bakery, doorspekt met humor, krijg je een helder (en soms confronterend) inzicht in je eigen gedrag en dat van de mensen om je heen”, belooft Reiswerk. “Maar het blijft niet bij inzicht alleen: je leert praktische vaardigheden om met jouw Draken om te gaan, zodat vergaderingen, gesprekken en zelfs kerstdiners voortaan een stuk soepeler verlopen. (En wie weet ontdek je dat je zelf soms ook een draak kunt zijn voor anderen!)”

- Donderdag 28 november 2024
- Tijd: 13.00 – 16.30 uur
- Trainer: Roos Exoo

Aanmelden en meer informatie via de link.

Presenteren als een PRO
“Geen overvolle PowerPoint-slides en stressvolle momenten meer”, schrijft Reiswerk over de workshop Presenteren als een PRO. “ Tijdens deze workshop ontdek je precies wat je nodig hebt om zelfverzekerd en effectief te presenteren, met volle aandacht van je publiek. Van opbouw tot ondersteunende middelen, van lichaamstaal tot interactie met je toehoorders – in deze sessie leer je alle essentiële vaardigheden om je boodschap overtuigend over te brengen. Geen last meer van zenuwen; je gaat presenteren als een pro, vol zelfvertrouwen. Met hands-on oefeningen en persoonlijke begeleiding verlaat je de workshop als een zelfverzekerde spreker, klaar om elk podium te veroveren.

- Datum: 17 oktober 2024
- Tijd: 13.00 – 16.30 uur
- Trainer: Eppo Steenhuisen

Aanmelden en meer informatie via de link.