5 oktober 2024
Thumbnail voor Uber lanceert Uber Safari: ‘Een goede mix van hedendaags comfort en ongerepte natuur’

Uber lanceert Uber Safari: ‘Een goede mix van hedendaags comfort en ongerepte natuur’

 Met Uber kun je vanaf 1 oktober een safari tour in Kaapstad, Zuid-Afrika boeken. In samenwerking met Aquila Private Game Reserve biedt Uber Safari passagiers een bijna drie uur durende game drive om Zuid-Afrika’s big five te spotten. Uber Safari is de nieuwste reiservaring die onderdeel uitmaakt van Uber’s ‘Go Anywhere’ serie, na onder andere Uber Bubbles in Parijs, Uber Balloon in Cappadocië en Uber Boat in Mykonos. 

Deze Uber dagtrip is speciaal voor de mensen die de big five willen zien (leeuwen, olifanten, buffels, luipaarden en neushoorns). De safari in het Aquila Private Game Reserve is exclusief via de Uber app beschikbaar van 1 oktober 2024 tot 1 februari 2025.

"We hebben onze 'Go Anywhere'-serie ontworpen om onze klanten te helpen bucketlist-avonturen te boeken met het vertrouwde gemak van Uber”, zegt Frans Hiemstra, Regionaal General Manager van Uber in het Midden-Oosten en Afrika.

Tekst gaat verder onder de foto.

De pick-up voor de safari is in Kaapstad. Foto: Uber

De dagtrip begint met een pick-up in Kaapstad in een speciaal Uber Safari-voertuig. Bij aankomst in Aquila ontvangen gasten een welkomstdrankje en lunch, waarna ze met ervaren rangers, op zoek gaan naar de Big Five. Na de safari kunnen passagiers nog even genieten van de omgeving van Aquila, voordat ze weer terugkeren naar  de grote stad. “Het is een goede mix van hedendaags comfort en ongerepte natuur”, vertelt Johan van Schalkwyk, commercieel directeur van Aquila Collection.

Reserveringen voor het seizoen zijn vanaf 1 oktober beschikbaar in de Uber-app en kunnen 24 uur tot 90 dagen van tevoren worden geboekt. Uber Safari rijdt op vrijdagen en zaterdagen tot 1 februari, heeft een vast tarief van 200 dollar per geboekte Uber Safari en biedt plaats aan maximaal vier gasten. De beschikbaarheid van Uber Safari-reizen is volgens het bedrijf beperkt. Passagiers die willen boeken, wordt aangeraden om op tijd te reserveren via de Uber app.