18 oktober 2024
Thumbnail voor Auto knalt tegen gevel van Reisburo Cerimovic: ‘Gelukkig raakte niemand gewond’

Auto knalt tegen gevel van Reisburo Cerimovic: ‘Gelukkig raakte niemand gewond’

De medewerkers van Reisburo Cerimovic in Bilthoven kregen maandagmiddag een grote schrik te verwerken. Een auto ramde begin van de middag de voorgevel van de winkel. "Gelukkig raakte niemand gewond", aldus de eigenaresse van het reisbureau.

Hulpverleners waren maandag snel ter plekke aan de Julialaan in het centrum van Bilthoven. "De materiele schade is flink, maar ik ben echt heel erg blij dat er geen gewonden of doden zijn gevallen. Het is hier namelijk vaak druk met voetgangers en fietsers. Dus dat had echt heel anders kunnen aflopen", legt de eigenaresse van het reisbureau, Mejasa Cerimovic, uit aan Reisbizz. De automobilist is vanuit het parkeervlak over het fietspad en de stoep tegen de gevel aangereden. "De bestuurder begrijpt niet wat er is gebeurd, maar gelukkig verkeren zijn vrouw en hij in goede staat", aldus de eigenaresse. De inzittenden zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Ook binnen in het pand is het allemaal net goed gegaan, een klant stond op twee meter van het raam bij het koffieapparaat toen de auto tegen de voorgevel knalde.

Het reisbureau heeft maandag haar deuren open gehouden. "We blijven gewoon open, er is een noodvoorziening getroffen voor het raam. Het is verder allemaal een hoop geregel, maar de schade wordt wel weer verholpen. Wij gaan gewoon verder!", aldus Cerimovic.