25 oktober 2024
Thumbnail voor GOfun breidt uit met jongerenreizen buiten Europa

GOfun breidt uit met jongerenreizen buiten Europa

Jongerenreizen-organisatie GOfun breidt haar aanbod uit naar Caribisch Nederland. De organisatie organiseert al jaren reizen naar de populairste feestbestemmingen in Europa, en nu biedt GOfun voor het eerst een volledig verzorgd arrangement aan naar Curaçao.

“Jongeren willen steeds vaker verder weg – en het liefst helemaal verzorgd. Curaçao is daar een fantastische bestemming voor”, laat Campagne Manager Roy van Breugel weten. “De samenwerking met ons moederbedrijf Corendon, dat rechtstreeks naar Curaçao vliegt en accommodatie biedt, maakt deze reis toegankelijk en aantrekkelijk voor onze doelgroep.” 

De reis naar Curaçao richt zich niet alleen op de "traditionele doelgroep van jongeren tot 22 jaar, maar op jongvolwassenen van 18 tot 30 jaar die op zoek zijn naar avontuurlijke en onvergetelijke ervaringen", aldus GOfun. GOfun biedt een Fuikdag-arrangement aan, met vertrek tussen 28 december 2024 en 4 januari 2025. Reizigers kunnen dan op 5 januari 2025 deel te nemen aan het grootste waterfeest in de Cariben, fuikdag.