26 mei 2024
Thumbnail voor Aankondiging Royal Caribbean wakkert respons op Twitter aan

Aankondiging Royal Caribbean wakkert respons op Twitter aan

LONDEN - Na aankondiging van Royal Caribbean om cruises met gevaccineerde bemanning en gasten vanaf juni te hervatten, werden de conversaties op Twitter aangewakkerd. GlobalData constateerde een stijging van 200 procent in de tweets van influencers na de aankondiging van de cruisemaatschappij.


Royal Caribbean en dochteronderneming Celebrity Cruises kondigden in de derde week van maart aan hun Noord-Amerikaanse cruisediensten weer te hervatten. Er zou gevaren worden vanaf de Bahamas en St. Martin. Alle bemanningsleden en volwassen passagiers moeten een vaccinatiebewijs kunnen tonen. Deze definitieve herstart is een mijlpaal voor de Noord-Amerikaense cruises, nadat ze een jaar stil hebben gelegen als gevolg van de COVID-19 pandemie.

Het nieuws over het besluit van Royal Caribbean om cruises te hervatten in juni 2021 kreeg veel respons van influencers op Twitter. Ten opzichte van de week ervoor was er in de derde week van maart, na de aankondiging van Royal Caribbean, een toename van 200 procent in tweets van influencers over de cruisemaatschappij. “Het sentiment van de influencers was grotendeels positief over de aankondiging van het bedrijf om de cruisediensten met gevaccineerde gasten en bemanningsleden vanaf juni 2021 te hervatten", meldt Influencer Analyst bij GlobalData Smitarani Tripathy. "Een paar van de influencers uitten ook hun bezorgdheid over virussen over het toelaten van ongevaccineerde kinderen."