20 april 2024
Thumbnail voor Amex GBT Benelux tekent diversiteitscharter

Amex GBT Benelux tekent diversiteitscharter

EINDHOVEN - Swapna Nair, managing director en general manager van American Express Global Business Travel (Amex GBT) Benelux, heeft vandaag het Charter Diversiteit van de Sociaal Economische Raad ondertekend in Den Haag. Hiermee wil Amex GBT Benelux zich inzetten voor meer diversiteit en inclusie op de werkvloer.


“Bij Amex GBT zijn we ervan overtuigd dat organisaties waarin diversiteit, gelijke kansen en inclusie centraal staan, het succesvolst zijn. Het ondertekenen van het Charter Diversiteit is onderdeel van onze continue inspanningen om vooruitgang te boeken in onze organisatie”, aldus Nair.

In het Charter Diversiteit heeft Amex GBT Benelux specifieke uitdagingen op het gebied van diversiteit en inclusie geformuleerd, waaraan de organisatie zich in 2022 en daarna committeert. De belangrijkste doelstellingen van het Charter Diversiteit van Amex GBT Benelux zijn: het aandeel vrouwen op managementniveau in de Benelux vergroten naar 33 procent aan het eind van 2022 en naar 40 procent aan het eind van 2023 en de betrokkenheid van 30 procent realiseren bij de activiteiten van Inclusion Groups (IN Groups) in de Benelux in 2022 en ervoor zorgen dat deze betrokkenheid jaarlijks groeit.