19 juli 2024
Thumbnail voor An Reynders keert terug in functie bij Iberostar Hotels & Resorts

An Reynders keert terug in functie bij Iberostar Hotels & Resorts

SCHIPHOL - Na een afwezigheid van meer dan 15 maanden is An Reynders teruggekeerd als Business Development Manager Benelux bij Iberostar Hotels & Resorts. An gaat Davy van Acker ondersteunen bij de werkzaamheden voor de Benelux-regio. Dit doet zij op parttimebasis naast haar huidige functie bij de gemeente Riemst.


Het Iberostar-team van voor corona is nu weer in ere hersteld. Dit business development-team bestaat uit: Davy van Acker (directeur Benelux en Frankrijk), Sara Lespinasse (manager Frankrijk) en An Reynders (manager Benelux).

“Toerisme is en blijft een passie en ik ben dan ook vereerd dat het Iberostar Benelux-team weer verenigd is en dat ik mijn passie opnieuw kan uitoefenen, zij het naast mijn huidige job. Ik zal met veel plezier Davy en Iberostar Hotels & Resorts ondersteunen en kijk ernaar uit om de reisagenten en partners terug te zien op de vele events in 2023.”, aldus An Reynders.

Davy is ook uitermate blij met de terugkeer van An: “Voor 2023 tekenen we vandaag al een groei in de Benelux van 51 procent. Het belooft dan ook een recordjaar te worden. Volgens onze strategie verwachten we de komende vijf jaar een jaarlijkse groei van minstens 20 procent. Om die groei te bestendigen en de service op het hoogste niveau te leveren, is ons ‘Quality Center’ geïnstalleerd en is de terugkeer van An een absolute meerwaarde.”