7 september 2024
Thumbnail voor Anja Bos verkent Canadese skigebieden met de camper: ‘Ieder gebied is uniek’

Anja Bos verkent Canadese skigebieden met de camper: ‘Ieder gebied is uniek’

BANFF - Anja Bos, die met haar eigen reisonderneming True Places Travel is aangesloten bij Face2Face Travel, is momenteel op famtrip naar Canada. Met deze trip willen Air Canada, Banff & Lake Louise Tourism en SkiBig3 het land op zijn best laten zien. In gesprek met Reisbizz.nl geeft Anja een update van de reis.


“Vandaag werden we ontvangen voor de apres ski in Lake Louise door Canadream. De speciaal ontworpen wintercamper is een enorm leuke optie als vervoer tijdens je winterreis door Alberta in Canada. Het bijzondere van dit gebied is dat je met je skipas meerdere skigebieden kunt bezoeken en elk skigebied zijn eigen ‘uniqueness’ heeft.”

“Zo staat Mount Norquay bekend om de familiaire sfeer, Sunshine Village voor de fantastische sneeuwcondities en Lake Louise voor de enorme afdalingen en de spectaculaire uitzichten op de Rockies. Maar ook een sneeuwschoenwandeling naar de bevroren watervallen behoort tot de mogelijkheden. En met je eigen huis op wielen verplaats je jezelf gemakkelijk tussen deze highlights.”

“Het was opvallend comfortabel in de camper en natuurlijk is een barbecue in de open lucht met uitzicht op de besneeuwde bergen een unieke ervaring. Deze famtrip, georganiseerd door Air Canada in combinatie met Banff & Lake Louise Tourism en SkiBig3, is werkelijk een unieke kans om deze drie skigebieden te kunnen ervaren, naast de enorme Canadese gastvrijheid en schitterende omgeving.”