14 april 2024
Thumbnail voor Annemarie Ariesen vertrekt bij NS International

Annemarie Ariesen vertrekt bij NS International

SCHIPHOL - Annemarie Ariesen verruilt NS International na achttien jaar voor een functie bij de reguliere NS-organisatie. Per 1 februari start ze bij NS als Public Affairs Manager voor de regio Noord-Oost Nederland. Pim Jonker neemt haar functie van Business en Transitie Manager bij NS International over.


“Kortgeleden ben ik tot de conclusie gekomen dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging op werkgebied”, meldt ze in gesprek met Reismedia. “De laatste tijd haal ik onvoldoende plezier en voldoening uit mijn werk. Mijn taak zit erop. Het is mooi geweest. Het is zelfs fantastisch geweest! Ik heb jarenlang met groot plezier gewerkt in een prachtig team. Ik ben mijn relaties, mijn werkgever en mijn collega’s heel dankbaar voor de mooie tijd”, vervolgt ze.

“Voorlopig ga ik aan de slag binnen NS als Public Affairs Manager voor de regio Noord-Oost Nederland en wie weet wat de toekomst brengt. De reisbranche blijft natuurlijk mijn favoriete branche. Ik sluit niet uit dat ik er ooit in terugkeer. Tot 1 september 2022 ga ik de NS-belangen behartigen bij de lokale en regionale overheid. Dat geeft me wat tijd om te ervaren, te leren en te netwerken voor de periode erna. Ik sluit niet uit dat ik in mijn nieuwe rol contact met jullie heb”, aldus Ariesen.

Ze draagt haar werkzaamheden over aan Pim Jonker met wie ze de laatste maanden al intensief heeft samengewerkt.