17 mei 2024
Thumbnail voor Annemarie van Erp opnieuw nummer 1 in Smile Society Top 100

Annemarie van Erp opnieuw nummer 1 in Smile Society Top 100

HAARLEM - Sunny Cars heeft de nieuwe Smile Society Top 100 bekendgemaakt. Annemarie van Erp van The Travel Club voert de lijst wederom aan. Annemarie ontvangt een autohuurcheque t.w.v. 500 euro. Naast de eer worden de reisprofessionals die de lijst halen beloond met 10 procent extra agentenkorting. De top 30 krijgt zelfs 15 procent extra agentenkorting.


Annemarie van Erp heeft haar vorige autohuurcheque nog niet kunnen inwisselen en mag de cheques onder één boeking onder brengen. Duizend euro korting dus. Volgens de autohuurspecialist had Annemarie niet verwacht dat ze twee keer achter elkaar op nummer 1 zou staan. “De afgelopen jaren (voor corona) stond ik altijd wel in de top 10 en één kwartaal op nummer 1. In het laatste kwartaal van 2022 had ik zoveel huurauto’s geboekt dat ik nooit had verwacht om nog een keer nummer 1 te zijn. Niets is minder waar. Ik heb zelfs een record verbroken. Nog nooit had ik zoveel auto’s verkocht in drie maanden tijd. Daar ben ik supertrots op natuurlijk. Deze extra waardering van Sunny Cars voelt als een bekroning op mijn werk”, laat ze weten.

Annemarie deelt graag nog wat tips voor mede-collega’s. “Bied autohuur altijd aan. Je zult verrast zijn hoeveel mensen dat op prijs stellen en er soms zelf nog niet aan gedacht hebben. Zelf bied ik alleen Sunny Cars aan, omdat ik dan zeker weet dat er geen problemen zijn. En zijn die er wel, dan worden ze altijd goed en snel opgelost.”

Trakteren op lunch
Fieneke van Heusden-Bosters, Account Manager Retail & ZRA’s Sunny Cars Nederland, over het behaalde resultaat: “Ik ben ontzettend blij voor Annemarie. De Smile Society Top 100 hebben we ooit in het leven geroepen om reisagenten persoonlijk te belonen. Door de extra korting die de Smile Society ontvangen, kunnen ze de voordelen van onze all-in formule zelf ervaren en beleven. Voor Annemarie is dit niet nodig. Zij is een echte ambassadeur van Sunny Cars. Zij is op dit moment op studiereis in Kenia, maar na haar reis zoek ik haar op. Ik heb haar al laten weten dat ik haar trakteer op een lunch. Twee keer op rij de nummer 1 positie weten te bemachtigen, is een mijlpaal en dat vier ik graag met haar.”

Op 1 april is het nieuwe kwartaal gestart en maak je opnieuw kans om in de top 100 te komen. “We maken de volgende top 100 begin juli bekend,” vertelt Fieneke.