18 oktober 2024
Thumbnail voor ANVR lanceert vernieuwde website voor directe communicatie met reizigers

ANVR lanceert vernieuwde website voor directe communicatie met reizigers

De ANVR heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd. Met de nieuwe website cummuniceert de ANVR direct met de reizigers. Voorheen richtte de ANVR zich voornamelijk op haar leden, maar met de recente update is een aanzienlijk deel van de website toegankelijk gemaakt voor het publiek. Dit stelt de ANVR in staat om de reizigers beter te informeren over de essentiële garanties die ANVR-leden bieden voor een zorgeloze vakantie.


De merkbekendheid van de ANVR is in de afgelopen jaren enorm gegroeid door de onzekerheden waar reizigers mee te maken kregen tijdens corona en andere momenten. Door de nieuwe website nu ook te richten op de reiziger ontstaat de mogelijkheid om meer uitleg en achtergrondinformatie te geven. Daarnaast is dit een mooi medium waarop de positieve toegevoegde waarde van een pakketreis, in elke vorm nog eens kan worden benadrukt.

Op de website - die is gebouwd door websitebouwer Blue Flamingo's - worden de missie, visie en waarden van de ANVR en haar leden omschreven. Het is direct duidelijk welke reisbedrijven zijn aangesloten bij de ANVR. “Ondanks dat wij geen consumentenorganisatie zijn hopen wij dat deze vernieuwde website zorgt voor meer duidelijkheid bij de reizigers en het makkelijker vinden van informatie en belangrijk nieuws” aldus Hanita van der Meer, Marketing & Communicatie specialist van de ANVR, “daarnaast hopen we dat het de reiziger antwoord geeft op vragen die zij hebben en dat hiermee duidelijk wordt waarom het van belang is om bij het boeken van een vakantie altijd te letten op het ANVR-logo, ook online”. 

Een groot deel van de website blijft exclusief toegankelijk voor ANVR-leden, waar zij kunnen inloggen om alle berichten volledig te lezen en te profiteren van extra's en voordelen die het ANVR-lidmaatschap met zich meebrengt.