15 april 2024
Thumbnail voor Aruba en TUI vieren Valentijnsdag in Utrecht: ‘Aruba is de perfecte romantische bestemming’

Aruba en TUI vieren Valentijnsdag in Utrecht: ‘Aruba is de perfecte romantische bestemming’

Op de dag van de liefde slaan Aruba Tourism Authority (ATA) en TUI de handen ineen voor een liefdevolle actie. De TUI Experience Store in Utrecht is vandaag podium voor een romantische fotospot om Aruba te promoten. Reisbizz nam een kijkje bij het team van ATA.

De TUI-winkel verwelkomt bezoekers met een overvloed aan mooie verse bloemen. Voor het grote beeldscherm die midden in de winkel staat opgesteld, staat een groot bloemenhart te pronken waar bezoekers een foto kunnen maken. Op de achtergrond spelen Arubaanse beelden af. “Als de foto gedeeld wordt op social media met de hashtag #ArubaRomance, maken ze kans op een fles heerlijke Arubaanse rum”, vertelt Sharmin de Vries, PR Manager Benelux bij Aruba Tourism Authority. Daarnaast delen twee Arubaanse dames mooie rozen uit om langslopende mensen op straat te verrassen en attent te maken op de actie. “We willen de Arubaanse gastvrijheid overbrengen op straat.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Langslopende mensen worden verblijd met een mooie roos. Foto: Reismedia

Aruba Tourism Authority wil samen met TUI op deze Valentijnsdag het eiland uitlichten als romantische bestemming. “Aruba is open voor iedereen. Niet alleen voor stellen die gaan trouwen of die op huwelijksreis zijn, maar ook voor jonge of oudere koppels. Daarnaast is Aruba een hele open bestemming voor de Llbtiq+-gemeenschap. Wij willen laten zien dat het een eiland voor iedereen is”, vertelt Aaliyah Windster, Sales Executive Europe bij Aruba Tourism Authority.

Naast een romantische bestemming, is Aruba een erg veilig eiland, vertellen de dames. “Eén van de veiligste in het Caribisch gebied. Ons percentage terugkerende vakantiegangers is erg hoog. Eén van de zaken die ze benoemen over het eiland, naast bijvoorbeeld de gastvrijheid of de mooie natuur, is de veiligheid. Op het eiland is geen tralies te vinden”, gaat Sharmin verder.

Tekst gaat verder onder de foto.

De TUI Experience Store stond vol met verse bloemen. Foto: Reismedia

Wil je ook nog een foto maken bij het mooie hartenframe? De fotospot blijft tot aanstaande zondag staan in de TUI Experience Store in Utrecht.

Op de hoofdfoto v.l.n.r. Aaliyah Windster, Lisiana Kock (Junior Social Media Manager bij ATA) en Sharmin de Vries