18 mei 2024
Thumbnail voor Aviareps opent twee nieuwe kantoren in Tanzania en Kenia

Aviareps opent twee nieuwe kantoren in Tanzania en Kenia

NAIROBI - Aviareps opent in oktober dit jaar twee nieuwe kantoren in Dar es Salaam (Tanzania) en Nairobi (Kenia). De nieuwe eigen kantoren bieden gespecialiseerde vertegenwoordigingsdiensten en ondersteuning op het gebied van marketing en public relations voor luchtvaart- en toerismemerken die hun marktaanwezigheid in de landen willen uitbreiden.


Met deze uitbreiding breidt Aviareps het internationale netwerk uit tot 65 kantoren in 58 landen. Aviareps ziet een enorm potentieel in de markten in Tanzania en Kenia, vooral voor de luchtvaartindustrie. “De positieve economische ontwikkelingen van de laatste jaren in Kenia en Tanzania openen deuren voor het toerisme”, meldt Aviareps CEO Edgar Lacker. “Wij verwachten dat de vraag naar internationale reizen zal toenemen en zien dit als een unieke kans voor luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen om te groeien in Tanzania en Kenia.”

Tanzania heeft drie belangrijke luchthavens. Julius Nyere International Airport (Dar es Salaam) wordt aangevlogen door twintig maatschappijen, Kilimanjaro International Airport (Arusha) door dertien maatschappijen en Abeid Amani Karume International Airport op Zanzibar door acht airlines. De nationale luchtvaartmaatschappij van Tanzania is Precision Air.

In Kenia wordt Jomo Kenyatta International Airport (Nairobi) aangevlogen door 39 airlines en Mombasa Moi International Airport door negen maatschappijen, waaronder de nationale luchtvaartmaatschappij Kenya Airways.