5 maart 2024
Thumbnail voor BBI Travel organiseert reis naar Scandinavian Mountains voor All You Need is Love kerstspecial

BBI Travel organiseert reis naar Scandinavian Mountains voor All You Need is Love kerstspecial

Reisorganisatie BBI Travel en Groningen Airport Eelde (GAE) hebben intensief meegewerkt aan de All You Need Is Love kerstspecial. Het programma, dat op kerstavond onder begeleiding van presentator Robert ten Brink Nederlanders met hun buitenlandse geliefdes herenigd, vertrekt ieder jaar naar een bijzondere bestemming om daar beelden in een romantisch winterlandschap op te nemen.

Dit jaar vertrok het productieteam met de deelnemers vanaf GAE naar Scandinavian Mountains Airport om het programma op te nemen in het Noorse Trysil en het Zweedse Sälen. BBI Travel biedt sinds 2019 complete winter(sport)reizen aan middels een rechtstreekse chartervlucht vanaf GAE naar Scandinavian Mountains Airport. De touroperator organiseerde de reis van het Endemol productieteam van start tot finish.

Maandenlange voorbereidingen
Aan de opnames van de All You Need Is Love Kerstspecial gingen maandenlange voorbereidingen vooraf. Zowel BBI Travel als GAE hebben naar eigen zeggen de nodige overuren gedraaid om de opnames tot stand te doen komen. “Van het charteren van een extra vliegtuig en het organiseren van vervoer en accommodatie ter plekke, tot de inzet van personeel op de luchthaven en het regelen van allerlei randzaken, aan alle details moest worden gedacht,” zegt Henk van der Kooi, eigenaar van BBI Travel. “Gelukkig zijn wij gevestigd op GAE en is de samenwerking met de luchthaven uitstekend. De kerstspecial trekt ieder jaar miljoenen kijkers. Samen hebben wij deze mooie kans om de BBI Travel winterreizen vanaf ‘onze’ luchthaven onder de aandacht te brengen met beide handen aangegrepen.”

Regionale samenwerking
Ook op de luchthaven is men verheugd: “Wij hebben al vele jaren een prettige en constructieve samenwerking met onze partner BBI Travel en dat is iets wat wij koesteren. Dat wij samen met hen zo’n bijzondere winterbestemming aan kunnen bieden, en het deel van de kerstspecial van All You Need Is Love op onze luchthaven hebben mogen organiseren maakt onze samenwerking erg bijzonder” aldus Jonas van Dorp, manager Commercie & Communicatie van GAE.

Binnen de samenwerking zorgde BBI Travel voor het vliegtuig, de figuranten en hun verblijf, en daarmee de invulling van het programma ter plekke. GAE zorgde dat de gehele productie binnen regelgeving op de luchthaven kon worden geleid, en zorgde voor de afhandeling van het toestel. Ook regionale partner Tuinland hielp mee, en zorgde ervoor dat de terminal van GAE op en top in kerstsferen gehuld is.

BBI Travel organiseert van 23 december tot en met 16 maart complete winter(sport)vakanties naar Noorwegen en Zweden inclusief vlucht, verblijf en transfer. Met ingang van 10 januari hebben zij een woensdagvlucht aan het aanbod toegevoegd, zodat een lang weekend in de sneeuw ook mogelijk is.