9 mei 2024
Thumbnail voor BBI Travel: Steeds meer wintersporters wijken uit naar Noorwegen en Zweden

BBI Travel: Steeds meer wintersporters wijken uit naar Noorwegen en Zweden

EELDE - Naaldbomen die schuil gaan onder een dikke laag sneeuw, een hondenslee die stilletjes door het landschap glijdt en het noorderlicht dat door de hemel danst... Het échte wintergevoel beleef je volgens BBI Travel in Scandinavië! “Of je nu op wintersport gaat of wilt genieten van winters avontuur, het is de perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie in de sneeuw.” Ontdek in de Winterbeleving Special in Reisbizz Magazine waarom jouw klant volgens BBI Travel deze winter kennis wilt laten maken met Scandinavië.


Van 23 december 2023 tot en met 16 maart 2024 vliegt de touroperator iedere zaterdag vanuit Schiphol en Groningen Airport naar de wintersportgebieden van Noorwegen en Zweden. “Vanaf Scandinavian Mountains Airport brengt de inbegrepen transfer je binnen 25 minuten naar Sälen in Zweden en zit je binnen 45 minuten in Trysil in Noorwegen. Parkeren op Groningen Airport is gratis en klanten mogen, naast 20kg ruimbagage, ook hun skiuitrusting van max. 15kg inchecken.”

Of je nu naar Noorwegen of Zweden gaat, aan sneeuw is in beide landen volgens BBI Travel geen gebrek. “Al vanaf november begint het in de wintersportgebieden van Trysil en Sälen te sneeuwen, en tegen de tijd dat de pistes open gaan, is het hele landschap bedekt met een dikke laag zachte sneeuw.” Zeker nu de sneeuw in de traditionele wintersportgebieden van Europa nog wel eens op zich laat wachten, wijken steeds meer wintersporters uit naar Noorwegen en Zweden. “Want zeg nu zelf, wat is er mooier dan hoge dennenbomen die, gebukt onder het gewicht van de sneeuw, als ijsco’s boven het land uitsteken? Je begeeft je in een waar winterwonderland. Dat is toch waarom je een wintervakantie boekt?”

Meer winterinspiratie? Lees dan het hele artikel in de Winterbeleving Special van Reisbizz Magazine.