27 mei 2024
Thumbnail voor Boekingen geopend voor Landal Kaap West

Boekingen geopend voor Landal Kaap West

DEN HAAG - Landal Kaap West is de nieuwste uitbreiding van Landal GreenParks op het populaire Waddeneiland Terschelling. Aan de rand van het havenplaatsje West-Terschelling worden 19 luxe recreatieappartementen met zicht op de Waddenzee gerealiseerd. De boekingen kunnen vanaf nu gemaakt worden voor aankomsten vanaf 31 januari 2022.


De 19 appartementen van Landal Kaap West variëren in woonoppervlak van 55 tot 110 vierkante meter en beschikken over een grote buitenruimte met uitzicht op de Waddenzee en de omliggende duinen. De meeste appartementen zijn voorzien van een eigen sauna en beschikken over één, twee of drie slaapkamers én een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Acht andere vakantieparken 
Op loopafstand van Landal Kaap West liggen vele terrasjes, cafés en restaurants met uitzicht over de haven. Landal GreenParks heeft acht andere vakantieparken op de Waddeneilanden: Landal Sluftervallei, Beach Park Texel en Villapark Vogelmient op Texel, Vlieduyn op Vlieland, West-Terschelling en Schuttersbos op Terschelling, Ameland State op Ameland en Vitamaris op Schiermonnikoog.