15 april 2024
Thumbnail voor Boekingsplatform myPlane breidt uit naar Zuid-Europa: ‘Ruim 300 nieuwe gebruikers mogen verwelkomen’

Boekingsplatform myPlane breidt uit naar Zuid-Europa: ‘Ruim 300 nieuwe gebruikers mogen verwelkomen’

Boekingsplatform myPlane is recent uitgebreid naar Spanje en Portugal. De Zuid-Europese introductie van het boekingsplatform voor chartervluchten volgt op de introductie van het merk in Scandinavië en de Benelux in 2023. myPlane spreekt van een succesvolle lancering.

“Sinds de start in 2021 is myPlane snel een vertrouwde partner geworden voor tal van touroperators en vele MICE-specialisten en (zaken)reisbureaus”, laat Hans Bos van myPlane aan Reisbizz weten. “Met de recente uitbreiding naar Zuid-Europa heeft myPlane ruim 300 nieuwe gebruikers verwelkomd, waardoor de positie als vooraanstaand platform voor het boeken van ad-hoc chartervluchten voor bedrijven die met grote groepen te maken hebben, wordt verstevigd.”

Het platform van myPlane faciliteert chartervluchten vanaf alle belangrijke luchthavens in Europa en biedt direct toegang tot vluchten van 150 luchtvaartmaatschappijen. "MyPlane heeft sinds de lancering opmerkelijke successen geboekt en we zijn verheugd om ons innovatieve platform naar de Zuid-Europese regio te brengen”, zegt de CEO van myPlane, Juuso Klemola. “We streven ernaar een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop reisbedrijven chartervluchten beheren en een naadloze en efficiënte oplossing te bieden voor de MICE- en groepsreisindustrie.”

myPlane wil naar eigen zeggen in 2024 verder uitbreiden naar de rest van Europa.