12 mei 2024
Thumbnail voor Bonaire op National Geographic Traveler’s ‘Best of the World’-lijst

Bonaire op National Geographic Traveler’s ‘Best of the World’-lijst

KRALENDIJK – Bonaire is geselecteerd als één van National Geographic Traveler’s beste bestemmingen in 2022. Deze lijst beloont 25 bijzondere bestemmingen met een relevant verhaal voor het komende jaar. “Dit is natuurlijk een fantastische internationale promotie die de naamsbekendheid van ons eiland zeker ten goede zal komen”, aldus Miles Mercera, CEO van Tourism Corporation Bonaire.


De ‘Best of the World’-lijst van National Geographic is een van de meest invloedrijke lijsten ter wereld wat reizen betreft. De lijst is opgedeeld in vijf categorieën, waarvan Bonaire is ondergebracht in de categorie ‘familie’. Het eiland wordt beschreven als een ideale plek om samen de onderwaterwereld te ontdekken, waarbij het Bonaire Marine Park ook vermeld wordt.

"Er wordt wereldwijd enorm naar uitgekeken weer te kunnen reizen en nieuwe bestemmingen te ontdekken en we zijn dan ook zeer verheugd met de eervolle vermelding op deze top 25 van beste bestemmingen in 2022. We kijken ernaar uit nieuwe bezoekers te ontvangen en alle prachtige plekken en unieke karakteristieken van ons eiland met hen te delen", aldus Miles Mercera.

De lijst verschijnt in alle internationale edities van National Geographic, zowel in de print als online versie. Hij werd samengesteld, onderzocht en geschreven in samenwerking met de internationale redacties van het blad. Er is ook een Nederlandse versie van de lijst.

Lees meer over de bestemming Bonaire via onze zustersite Triptalk.