12 mei 2024
Thumbnail voor Bonaire opgenomen in Caribbean Journal & Caribbean Travel Awards 2023

Bonaire opgenomen in Caribbean Journal & Caribbean Travel Awards 2023

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB) deelt "met blijdschap" dat het eiland is opgenomen in de Caribbean Journal & Caribbean Travel Awards 2023. Het eiland werd uitgeroepen tot 'Innovatieve Bestemming van het Jaar' voor haar streven naar duurzaamheid en moderniteit.


Ook werd Bass Broer uitgeroepen tot 'Caribisch Restaurant van het Jaar'. Het is volgens TCB geen verrassing dat Bonaire de laatste jaren een culinaire topbestemming is geworden, waarvan Bass Broer naar eigen zeggen een uitblinker is. Het is de eerste Caribische vestiging die is bekroond met drie Michelinsterren. Daarmee is het Nederlandse restaurant gelegen op het Delfins Beach Resort volgens TCB een van ’s werelds beste culinaire ervaringen.

Alexander Britell, redacteur en uitgever van Caribbean Journal, feliciteert alle winnaars: “Jullie hebben de hoogste jaarlijkse eer gekregen in alle Caribische reizen en jullie werk staat op het hoogtepunt van Caribische uitmuntendheid. De editie van de Caribbean Travel Awards 2023 huldigt eervolle personen in 21 verschillende categorieën en benadrukt de hotspots, verschilmakers en de redenen waarom we allemaal zo dol zijn op het Caribisch gebied.”