5 maart 2024
Thumbnail voor Brussels Airlines in de winter vaker naar de zon

Brussels Airlines in de winter vaker naar de zon

ZAVENTEM - Brussels Airlines ziet de vraag naar winter-zonbestemmingen stijgen. De Belgische maatschappij voegt daarom vanaf 30 september Marrakesh toe aan haar vluchtaanbod, en biedt vanaf 31 oktober ook vluchten aan naar Lanzarote en Hurghada. Daarnaast wordt er tijdens de vakanties extra vaak gevlogen naar Tenerife en Gran Canaria.


Marrakesh is nieuw in het netwerk van Brussels Airlines, terwijl Lanzarote voorheen alleen in de zomer zou worden aangevlogen. De vluchten naar Hurghada werden voor het laatst in de winter van 2020 uitgevoerd. Daarna werd die route ruim anderhalf jaar opgeschort vanwege de coronacrisis.

“In de nasleep van een regenachtige zomervakantie in België, waarin vooral de vluchten naar vakantiebestemmingen in Zuid-Europa een groot succes kenden, merkt Brussels Airlines dat er ook in de komende maanden vraag is naar vakantiebestemmingen in de zon. De maatschappij wil aan die vraag tegemoetkomen met extra vluchten naar zonnige vakantiebestemmingen”, aldus het bedrijf.

Het volledige winteraanbod van Brussels Airlines wordt in de loop van september bekendgemaakt.