7 september 2024
Thumbnail voor Buro Scanbrit geeft online presentatie over wintervakanties in Fins Lapland

Buro Scanbrit geeft online presentatie over wintervakanties in Fins Lapland

AMSTERDAM - Buro Scanbrit houdt regelmatig online presentaties waarbij zij zowel klanten als de reisagent willen inspireren voor een volgende zomer- of wintervakantie. Op 20 september geeft de reisorganisatie een online presentatie over wintervakanties in Fins Lapland in de komende winterperiode.


“Een wintervakantie in Fins Lapland is met geen andere bestemming te vergelijken”, luidt de aankondiging van de online presentatie. Reizigers met Buro Scanbrit naar Fins Lapland vliegen met een directe vlucht vanaf Amsterdam. “Het hele winterseizoen zijn er tal van bijzondere activiteiten te ondernemen. Van huskytochten tot sneeuwschoenwandelen. Maar Fins Lapland is meer dan spannende activiteiten alleen. Je kan hier ook fantastisch langlaufen, skiën en snowboarden. Je vindt hier perfecte sneeuw, rustige maar uitdagende pistes en prachtige loipes. En natuurlijk ga je op zoek naar het noorderlicht.”

De presentatie is te volgen vanaf je computer, tablet of telefoon en duurt een uur. Michel Houmes en Joyce Lodewijks informeren je over de wintervakanties van Buro Scanbrit. Tijdens de online presentatie is er ook ruimte om vragen te stellen aan de reisspecialisten.

Meld je via deze link aan voor de online presentatie.