16 oktober 2024
Thumbnail voor Captain Cruise ligt op koers: ‘We hebben een hecht en fijn team met passie voor de cruisebranche’

Captain Cruise ligt op koers: ‘We hebben een hecht en fijn team met passie voor de cruisebranche’

Robert Pieter Gardenier staat aan het roer bij Captain Cruise. Naast managing director is hij veel meer dan dat. Sinds 2018 is hij de trotse eigenaar van Captain Cruise met een duidelijk doel voor ogen: nóg meer mensen ‘gek’ maken met het cruise-virus.

Robert Pieter ging als klein jongetje mee aan boord en is naar eigen zeggen ‘besmet’ met het cruise-virus. “Veel mensen weten nog niet dat het zo’n fijne en relaxte manier van reizen is. En dat is zo zonde”, concludeert Robert Pieter. Volgens de eigenaar weten reisagenten ook steeds meer passagiers aan boord te krijgen van de schepen. “We merken dat er veel kennis is in de cruisebranche, maar dat er ook nog veel onbekend is.”

Captain Cruise heeft het grootste aanbod van Nederland, stelt Robert Pieter. “Vind je het bij ons niet, dan vind je het nergens. We helpen graag bij het verruimen van de kennis van de reisagenten.” Business Development Manager Gitte Tilro organiseert regelmatig online webinars in samenwerking met rederijen. “Ze gaat ook geregeld op pad om een presentatie te geven op reisbureaus voor de reisagenten zelf, of voor hun klanten. Wij zeggen altijd: er is een cruise voor iedereen, maar je moet de juiste rederij vinden.”

In het nieuwstee Reisbizz Magazine vertelt Robert Pieter onder andere over cruisen met kinderen, 360 Virtual Reality en Nederlandse reisbegeleiding. Lees snel verder!