19 april 2024
Thumbnail voor Captain Cruise neemt Belgische Go For Cruise over

Captain Cruise neemt Belgische Go For Cruise over

Cruisebedrijf Captain Cruise heeft het Belgische bedrijf Go For Cruise overgenomen. Go For Cruise is een specialist op het gebied van begeleide Nederlandstalige groepsreizen. Het personeel van Go For Cruise wordt overgenomen en de visie en wijze van bedrijfsvoering van het bedrijf blijven hetzelfde, meldt Captain Cruise.

De voormalig eigenaar van het Belgische bedrijf, Didier Broothaers, blijft bij Go For Cruise werkzaam als directeur. Robert Pieter Gardenier, CEO van Captain Cruise, is ervan overtuigd dat de overname een toegevoegde waarde voor Captain Cruise zal zijn. ”Didier en ik zitten op dezelfde golflengte qua ideeën en wij zien beiden vele synergiemogelijkheden voor allebei de bedrijven. Zo zal Go For Cruise zich toevoegen in het pand van Captain Cruise België. Tevens zal Captain Cruise in 2024 in België naar een nieuw pand verhuizen dat vele malen groter zal zijn, en waar klanten nog beter bediend kunnen worden.”

Gardenier laat verder weten dat de belangrijkste USP’s van Go For Cruise betreffende de begeleidingen intact blijven. “We gaan uiteraard wat kleine wijzigingen doorvoeren om zo het bedrijf optimaal te kunnen laten functioneren.”