13 mei 2024
Thumbnail voor Claudia Wolswijk sluit zich aan bij Personal Touch Travel: ‘Commercieel interessant als ervaren ZRA’

Claudia Wolswijk sluit zich aan bij Personal Touch Travel: ‘Commercieel interessant als ervaren ZRA’

ALPHEN AAN DEN RIJN - Claudia Wolswijk sluit zich per 1 juni aan bij Personal Touch Travel (PTT). Dat vertelt Claudia in gesprek met Reisbizz.nl. Na zes jaar aangesloten te zijn bij The Travel Club gaat ze een andere weg in. “PTT is een kleine, persoonlijke club met veel kwaliteit en goede connecties met belangrijke spelers in de markt. En commercieel gezien een zeer interessante club als je een ervaren ZRA bent.”


In 2016 startte Claudia als ZRA onder de vlag van The Travel Club. “Ik was een tikje eigenwijs en wilde anders zijn met een eigen uitstraling en naam”, vertelt Claudia. “In 2018 ging ik van Yourtravel naar het white label van The Travel Club en ging ik verder als Travelcoach.” Dat blijft ook nu haar handelsnaam onder de vlag van PTT.

Claudia is geen onbekende in de branche. “Toen ik 23 was, begon ik bij D-reizen en in de afgelopen 25 jaar heb ik veel functies bekleed in de reiswereld; van inkoper van vakantiereizen tot Werving & Selectie bij een reisbureauketen. Maar ook als Hoofd Customerservice en International Sales Manager waarbij ik contracten sloot voor Nederlandse hotelketens aan grote buitenlandse touroperators.” In 2018 en 2019 werd Claudia verkozen tot beste ZRA in Zuid-Holland.

Als Travelcoach richt Claudia zich op het hogere segment met luxe en verre reizen op maat. “Dat is 80 procent van mijn business”, aldus Claudia.