10 mei 2024
Thumbnail voor Club Med Columbus op de Bahama’s heropent zijn deuren na pandemie

Club Med Columbus op de Bahama’s heropent zijn deuren na pandemie

NASSAU - Na twee jaar dicht te zijn geweest door de pandemie, verwelkomt Club Med Columbus op San Salvador op de Bahama’s vanaf 22 oktober weer gasten. Tijdens de sluiting heeft het all-inclusive resort meerdere updates uitgevoerd waardoor gasten nieuwe culinaire concepten en activiteiten kunnen verwachten.


De strandlounge La Pinta introduceert nieuwe mediterraans geïnspireerde gerechten met een Bahamaanse twist. In het hoofdrestaurant Christopher’s zijn nieuwe internationale gerechten en plantaardige menu's samengesteld na een intensieve training onder leiding van veganistische chef-kok Chloe Coscarelli.

Uitbreiding wellnessprogramma en nieuwe activiteiten
Andere verbeteringen zijn een opknapping van de accommodaties in bungalowstijl en een vernieuwing van het wellnessprogramma. Met het nieuwe programma platform ‘Wellness Fusion’ zijn  yogaprogramma's, massages bij maanlicht en holistische spabehandelingen in de Club Med Spa by Sothys bijgekomen.

Op het gebied van activiteiten is ook een reeks aan nieuwe ervaringen te beleven. Naast dat gasten de mogelijkheid hebben om te zeilen, kajakken, flyboarden en tennissen (op nieuwe banen) introduceert het resort nu ook quadtours, privé-boottochten om in groepen te duiken, cursussen om PADI-gecertificeerd te worden, duiktochten bij zonsondergang en een nieuwe snorkelervaring.