14 april 2024
Thumbnail voor Corendon Airlines vanaf Airport Weeze naar Egypte en Gran Canaria

Corendon Airlines vanaf Airport Weeze naar Egypte en Gran Canaria

WEEZE - Corendon Airlines breidt het aanbod van vakantievluchten vanaf Airport Weeze uit. Naast de afgelopen zomer gestarte vluchten naar Antalya wordt op tijdelijke basis ook naar het Griekse Rhodos en Kreta gevlogen. Komend winterseizoen vliegt Corendon bovendien rechtstreeks naar Egypte en Gran Canaria.


De beide Griekse routes gingen afgelopen weekend van start en zijn slechts van tijdelijke aard, bedoeld voor mensen die nog even willen genieten van de Griekse nazomer. De vluchten naar Kreta en Rhodos wordt nog tot het eind van deze maand respectievelijk twee en één keer per week uitgevoerd.

Van groter belang is de nieuwe verbinding vanaf Weeze naar het Egyptische Hurghada, die een week eerder al van start ging. Die route wordt gedurende het hele winterseizoen elke zaterdag uitgevoerd. Het eveneens zonzekere Las Palmas op Gran Canaria wordt met ingang van 7 november tot eind april elke zondag aangevlogen vanaf Weeze. Vliegtickets voor de routes zijn online te boeken bij Corendon Airlines, of als onderdeel van een pakketreis.

Luchthavendirecteur Sebastian Papst noemt Corendon Airlines “een zeer passende aanvulling” op het aanbod van vakantiebestemmingen vanaf de luchthaven in de Duits-Nederlandse grensregio. “De nieuwe winterbestemmingen zijn voor ons ook een duidelijk signaal dat Corendon Airlines op onze luchthaven vertrouwt.” Low cost carrier Ryanair is sinds jaar en dag de grootste speler op Airport Weeze.

Foto: Sebastian Papst, CEO van Airport Weeze (vierde van links), en Tarik Helvaci, manager van de Duitse luchthavenstations van Corendon Airlines, verwelkomen de bemanning van de openingsvlucht naar Rhodos.