14 juli 2024
Thumbnail voor Corendon biedt reizigers meer ruimte in A350 met Comfort Plus

Corendon biedt reizigers meer ruimte in A350 met Comfort Plus

Corendon introduceert een nieuwe service aan boord van vluchten naar Curaçao en straks ook richting Bonaire. Reizigers krijgen voor 150 euro extra meer privacy in de lucht en een voorkeursbehandeling op de grond. Volgens CEO Gunay Uslu is er veel vraag naar een dergelijk product.

Op de huidige route van Schiphol naar Curaçao wordt een Airbus A350-900 van het Spaanse World2Fly ingezet. Dat toestel vliegt vanaf november door naar Bonaire.

Helemaal voorin de A350 bevindt zich de Only Adult-zone, uitsluitend bestemd voor volwassen passagiers. Corendon biedt vanaf 16 juli op de rijen 2 tot en met 5, in voornoemde zone, het zogeheten Corendon Comfort Plus-product aan. Daarbij worden de middelste stoelen (de cabine is ingedeeld in een 3-3-3-configuratie, red.) vrijgehouden, waardoor reizigers meer privacy krijgen. De facto kunnen er dus 24 passagiers per vlucht Comfort Plus boeken.

Comfort Plus-passagiers krijgen voor vertrek een welkomstdrankje aangeboden, en er zijn tijdens de vlucht extra snacks beschikbaar. Op de grond vertaalt de Corendon Comfort Plus-service zich in een aparte incheckbalie en voorrang bij het instappen.