11 mei 2024
Thumbnail voor Corendon biedt winterzonvakanties in Turkije voor workation en overwinteraars

Corendon biedt winterzonvakanties in Turkije voor workation en overwinteraars

BADHOEVEDORP - Corendon biedt komende winter vakanties aan met een langere verblijfsduur aan de Turkse Riviera. Op die manier wil de reisorganisatie traditionele overwinteraars of geïnteresseerden in een workation bedienen. In tien accommodaties in Alanya, Antalya, Kemer en Side zijn vakanties te boeken van vier, zes of acht weken.


Gezien de stijgende kosten voor bijvoorbeeld gas en elektriciteit creëert Corendon de mogelijkheid voor een langere verblijfsduur in de Turkse badplaatsen en slaan hiermee volgens Corendon-oprichter Atilay Uslu twee vliegen in één klap. “Ze kunnen nu langer genieten van een verblijf aan de mooie Turkse Riviera en tegelijkertijd besparen zij op hun kosten thuis. De langere verblijven zijn populair onder traditionele overwinteraars en daarnaast zijn ze ideaal voor een workation waarbij je werkt op een prachtige vakantiebestemming.”

Reizigers hebben keuze uit zowel driesterren appartementen met alleen logies als vier- en vijfsterrenhotels met half pension of all-inclusive concept. “Bekende All Inclusive hotels zoals Grand Park Lara en de geliefde My Home Appartementen in Alanya zijn in het aanbod te vinden. Daarnaast is het aanbod bijzonder scherp geprijsd. Een langer verblijf in Turkije is al te boeken voor vier weken vanaf 399 euro, voor zes weken vanaf 449 euro en voor acht weken vanaf 499 euro”, luidt de aankondiging.

Overwinteren
Gedurende de winter zijn de temperaturen aan de Turkse Riviera nog altijd aangenaam met een gemiddelde temperatuur van 15 graden. Daarnaast beschikken de accommodaties naar eigen zeggen over een goed wifi netwerk, waardoor het niet alleen voor overwinteraars maar ook voor een workation een fijne plek is om de winter door te brengen.