14 april 2024
Thumbnail voor Corendon Denemarken maakt vliegende start

Corendon Denemarken maakt vliegende start

LIJNDEN - De eerste Deense Corendonvluchten naar Antalya in Turkije zijn afgelopen weekend vertrokken. Vanaf de airports van Kopenhagen, Billund en Aalborg werden de Deense Corendonklanten feestelijk uitgezwaaid. Er worden op dit moment vakanties aangeboden naar Turkije, Griekenland , Spanje, Bulgarije en Curacao.


Eind vorig jaar ging de website van Corendon Denemarken live: naast de Nederlandse en Belgische markt richt de reisorganisatie zich nu ook op de Deense markt. Een marketingcampagne waarin de nieuwe tv-commercial centraal stond volgde. Naast online zichtbaarheid was Corendon Denemarken in februari fysiek aanwezig op de vakantiebeurs FERIE FOR ALLE 2022.

Trots op lancering
"Ik ben er trots op hoe we onszelf als merk in korte tijd hebben neergezet in Denemarken. Zowel online, via de media als live tijdens de beurs, hebben we ons succesvol gepresenteerd aan de klant. De basis staat, er zijn al vele duizenden boekingen binnen, en vanuit hier gaan we verder bouwen. Corendon is sterk in het bieden van scherp geprijsde kwaliteitsvakanties, en het is mooi om te zien dat ook Deense klanten onze producten nu gaan omarmen", aldus Deniz Jensen, Director van Corendon Denemarken.

Eigen luchtvaartmaatschappij
Momenteel kunnen de Denen bij Corendon vakanties boeken bij bijna 400 verschillende hotels en resorts in Turkije, Griekenland, Spanje, Bulgarije en Curaçao. Hiervan zijn in totaal acht hotels eigendom van Corendon zelf waaronder twee op Curaçao. Jensen: "Omdat we een eigen luchtvaartmaatschappij hebben met meer keuze aan vluchtdagen, kun je jouw reisduur aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld 9 of 10 dagen op vakantie in plaats van de standaard 7, 14 of 21 dagen. Het geeft onze klanten meer flexibiliteit." Ook kunnen Denen bij de reisorganisatie vakanties boeken naar bestemmingen die niet gebruikelijk zijn op de Deense chartermarkt, zoals Ibiza en Curaçao.