19 april 2024
Thumbnail voor Corendon introduceert nieuwe veiligheidsvideo met Judeska en Rico Verhoeven

Corendon introduceert nieuwe veiligheidsvideo met Judeska en Rico Verhoeven

Vanwege de start van de lijndienst tussen Schiphol en Curaçao introduceert Corendon een nieuwe veiligheidsvideo. Om de aandacht te trekken van de passagiers, spelen Judeska en andere typetjes van Jandino Asporaat daarin de hoofdrol. Ook diverse andere BN'ers komen erin voor, waaronder Rico Verhoeven, Wendy van Dijk en Everon Jackson Hooi.


De video, die is opgenomen in de Corendon-747 bij het Village Hotel in Badhoevedorp, is vanaf 3 november te zien op de vluchten tussen Schiphol en Curaçao. De touroperator zet op die route een gewetleasde Airbus A350-900 in van World2Fly en gaat daarmee de concurrentie aan met KLM en TUI fly, die nu nog een duopolie hebben.

“We hadden veel plezier bij de opnames en ik kan niet wachten om de reacties op de video aan boord van de eerste vlucht te zien,” aldus Corendon-oprichter Atilay Uslu, die zelf ook een rolletje als figurant heeft. “We willen dat onze klanten de Caribische sfeer al meteen aan boord van ons vliegtuig ervaren. Toen Jandino mij dit idee voorlegde, was ik meteen enthousiast.”

Bekijk de zes minuten durende veiligheidsvideo hieronder: