18 april 2024
Thumbnail voor Corendon maakt studiereizen voorjaar 2024 bekend: ‘FAMtrip en vakantie in één’

Corendon maakt studiereizen voorjaar 2024 bekend: ‘FAMtrip en vakantie in één’

Het nieuwe boekingsseizoen is weer van start gegaan en dat betekent voor Corendon het organiseren van nieuwe studiereizen. De reisorganisatie heeft voor het voorjaar van 2024 vier studiereizen gepland staan naar Turkije, Griekenland en Bulgarije.

Tijdens de studiereizen maken reisagenten kennis met accommodaties uit het aanbod van Corendon. “Daarnaast ga je op leuke excursies en maak je kennis met de bestemming zelf. Zo krijg je een goed beeld van de bestemming en ons aanbod”, laat Rutgher Verstrepen, Sales Manager Retail bij Corendon, weten.

De volgende studiereizen staan op de planning:

  • 12 tot 16 april: Alanya, Turkije. Vanaf 325 euro per persoon;
  • 22 tot 26 april: Kreta, Griekenland. Vanaf 325 euro per persoon;
  • 19 tot 26 mei: FAMcation Bulgarije. Vanaf 799 euro op basis van twee personen;
  • 19 tot 22 mei: Zakynthos, Griekenland (By June x Sunny Cars). Vanaf 325 euro per persoon.

Nieuw bij Corendon is de zogeheten ‘FAMcation’. “Ga met een collega, vriend of vriendin op FAMcation, een perfecte mix van een FAM-trip en vakantie in één”, legt Rutgher uit. “Geniet van een luxueus verblijf in een 5-sterrenhotel op basis van All Inclusive en breng drie ochtenden door met het verkennen van verschillende hotels. De rest van de tijd kun je, samen met je reisgenoot, gebruikmaken van de hotelfaciliteiten en de omgeving verkennen als een echte vakantieganger.”

Ook nieuw is de studiereis naar Zakynthos door By June in samenwerking met Sunny Cars. “Ervaar tijdens de studiereis zelf de unieke accommodaties, weg van de massa en ontdek uiteraard met huurauto, van Sunny Cars, de bestemming. Je boekt bij By June namelijk een volledig verzorgde vakantie inclusief vlucht, verblijf én eigen huurauto. Met zorg geselecteerde vakanties, in je eigen ritme.”

Kleine lettertjes 
Je inschrijving is pas definitief nadat je de factuur van de reis hebt ontvangen. Tot die tijd kan je nog wijzigingen maken (bijv. bijboeken bagage, single/double, enz.) en/of kosteloos van de inschrijving afzien. Daarna zijn er annuleringskosten van toepassing (conform Corendon-voorwaarden). “Heb je interesse in de FAMcation? De gegevens van de medereiziger worden pas gevraagd nadat je de bevestiging hebt ontvangen. De factuur ontvangt alleen de hoofdboeker. Uiterlijk 22 maart 2024 ontvang je van ons bericht of je wel een studiereisplek hebt. Geen bevestiging ontvangen? Dan heb je helaas geen studiereisplek. Inschrijven kan t/m 18 maart 2024”, sluit Rutgher af.

Heb jij de Reisbizz App al? Download onze gratis app in de Google Play Store of Apple App Store en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.