11 mei 2024
Thumbnail voor Corendon steunt schaatsploeg Worldstream-Corendon als hoofdsponsor

Corendon steunt schaatsploeg Worldstream-Corendon als hoofdsponsor

LIJNDEN - Corendon is de trotse nieuwe hoofdsponsor van schaatsploeg Worldstream-Corendon; de schaatsploeg waar onder andere Jutta Leerdam en Koen Verweij voor uitkomen. Tijdens de ploegpresentatie van vandaag werd het nieuwe sponsorhip aangekondigd op het circuit van Zandvoort.


Per direct zal de naam van Corendon gedurende seizoen ’21-’22 onder andere prijken op de pakken en mutsen van de schaatsers en in online en offline uitingen van en over de ploeg. “We zijn er trots op om samen met Worldstream hoofdsponsor te zijn van deze schaatsploeg”, meldt Atilay Uslu, oprichter en eigenaar van Corendon. “Het oer-Hollandse merk Corendon past perfect bij de oer-Hollandse schaatssport.”

Daarnaast stelt Uslu dat de mentaliteit van de schaatsploeg naadloos aansluit op die van Corendon. “We zijn allebei gevestigde merken, maar durven dingen nét een beetje anders aan ta pakken dan onze concurrenten.” De reisorganisatie heeft hoge verwachtingen van Jutta Leerdam. “We hopen dat zij tijdens de World Cup en de Olympische Spelen haar dromen zal gaan waarmaken, en we zullen er alles aan doen om haar daarin te ondersteunen.”