7 september 2024
Thumbnail voor D-reizen (her)opent ene winkel na de andere: ‘Kijken continu naar interessante kansen’

D-reizen (her)opent ene winkel na de andere: ‘Kijken continu naar interessante kansen’

Wie in de laatste maanden op Facebook of Linkedin heeft gekeken kan het haast niet ontgaan zijn: D-reizen (her)opent de ene winkel na de andere. Zo ook afgelopen weekend toen in zomerse omstandigheden een nieuwe winkel werd geopend in het Friese Joure. Reden om D-reizen eens te vragen naar deze openingsdrift.

“De winkels zijn inderdaad voor ons van groot belang”, zegt Mathijs Bos, director marketing bij D-reizen desgevraagd. “Daarom renoveren wij onze winkels ook in hoog tempo. Daarnaast zijn we continu om ons heen aan het kijken of er interessante opportunity’s zijn om nieuwe winkels te openen.”

“Op dit moment heeft D-reizen 77 winkels waarvan er 29 door ons zijn verbouwd naar de nieuwe moderne stijl”, aldus Bos. “19 winkels werden door het oude D-reizen verbouwd en er staan dus nog 29 winkels op de planning om verbouwd te worden. Daar ligt dan ook onze focus op.”

Overigens was de opening in Joure een groot succes, ondanks de hitte van afgelopen zaterdag, vertelt winkelmanager Grietje Reitsma. “Ondanks de hitte was de opkomst geweldig. Wat een fantastische dag!’ Een mooie start voor dit nieuwe reisbureau!”