1 maart 2024
Thumbnail voor De jacht op de mooiste studiereis is gestart

De jacht op de mooiste studiereis is gestart

Het 'studiereis-seizoen' is duidelijk weer gestart. Waar eerder Sunair Vakanties al kwam met een studiereis naar New York en de Jong Intra met reizen naar de Costa Lisboa en Puglia, komt Live to Travel met een hele bijzondere studiereis: een reis naar Frans Polynesië. Reden voor Reisbizz om te bellen met Eveline de Waal, Managing Director.

"De studiereis is pas afgelopen vrijdag gepubliceerd in onze besloten Facebookgroep voor reisagenten en er zijn al meer dan 35 aanmeldingen binnengekomen", aldus Eveline. "Een flink aantal enthousiaste reisagenten dus, ondanks de eigen bijdrage van 2.250 euro en vertrek vanuit Parijs." Eveline is echter niet verrast. "Een reis naar Frans Polynesië is vrij kostbaar, een reis als deze start normaliter bij zo'n 5.000 euro a 6.000 euro per persoon, dus dit is natuurlijk een uitgelezen kans voor reisagenten."

De selectie
Eveline geeft aan heel kritisch te selecteren wie er mee mag. "Een reisagent die voornamelijk pakketreizen binnen Europa boekt en dit communiceert op socials en website zullen we minder snel selecteren dan iemand die veel verre reizen in het luxe segment verkoopt." Logisch, want studiereizen zijn geen snoepreisjes en lijken veelal al helemaal niet op vakantie. "Klopt", zegt Eveline, "het blijft gewoon werk, al bestaan studiereizen als deze echt niet meer uit alleen maar accommodatiebezoeken en lange lunches als tegenprestatie voor een verblijf. Het gaat meer om de beleving, het echt ontdekken van een bestemming."

Aanmelden kan nog
"Er is plek voor slechts negen agenten uit Nederland en België. We kijken voornamelijk naar potentie, dus ook reisagenten die nog niet bij ons boeken, maar wel de klantenkring hebben, maken zeker kans."
Goed nieuws dus voor de ZRA's onder de vlag van Personal Touch Travel en TUI at Home die onlangs een partnerschap met de touroperator aan zijn gegaan. "Aanmelden kan nog tot dinsdag", benadrukt Eveline, "dus grijp je kans."

Kennismaken
Ken je Eveline en Live to Travel nog niet? Schrijf je dan zeker in voor ons Padel Event want als één van de sponsoren zijn zij die avond ook aanwezig. Klik hier om je aan te melden.

30 januari update studiereizen
FOX ANWB > Sri Lanka 29 mei tot en met 08 juni 2024
MSC Cruises > diverse data in februari en maart 2024